استعدادیابی از کودکان کار آغاز شد



(زنده‌یاد علی سلیمانی) با حضور هنرمندان و مسئولان شهرداری صبح امروز، چهارشنبه ۲۵ خرداد ماه افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، در مراسم افتتاحیه این خانه هنری که در شهرداری منطقه ۱۴ واقع شده است، سهیلا جوادی، همسر زنده‌یاد علی سلیمانی و سالاری شهردار منطقه ۱۴ که از راه‌اندازی این مکان هنری حمایت بسیاری کرده است، سخنانی را مطرح کردند و سبا سلیمانی، دختر علی سلیمانی نیز یادداشتی را که پدرش سال‌ها پیش نگاشته بود و مناسب حال و احوال این روزها بود، ارایه کرد.

این برنامه با روشن کردن یک شمع به یاد سلیمانی و نیز به انگیزه سالروز تولد امام رضا (ع) آغاز شد.

سپس جوادی در سخنان خود درباره انتخاب عنوان سبا برای این مکان هنری توضیح داد: سبا به معنای انسان‌سازی است، همان چیزی که وظیفه هنر است و ما به همین دلیل این عنوان را انتخاب کردیم که یادمان باشد وظیفه ما انسان‌سازی است.

سخنرانی احمدی صدر، مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری دیگر بخش این مراسم بود. ضیایی معاون حمایتهای اجتماعی سازمان خدمت اجتماعی شهرداری، سید جواد هاشمی، هنرمند و از دوستان نزدیک علی سلیمانی، مدیر عامل باشگاه هنرمندان و نمایندگانی از صندوق اعتباری هنر، جمشید جم، خواننده یار دبستانی من، ناصر آویژه، میر طاهر مظلومی، علی ملاقلی پور، حسن معظمی، فریدون محرابی، محمد مسلمی، گروه هنری هم‌نوا، سیاوش مفیدی، حامد عقیلی، مهدی آل آقا و … از هنرمندان و مسئولان حاضر در برنامه بودند.

در این برنامه کودکان کار نیز حضور داشتند که بعد از برگزاری افتتاحیه، با حضور عروسک‌های تن پوش جشن کوچکی برای آنان ترتیب داده شد و آموزش آنان آغاز شد.

خانه هنر سبا 20 مدرس دارد که تعدادی از آنان در مراسم افتتاحیه حضور داشتند و آموزش به کودکان کار را آغاز کردند.

در مراسم افتتاحیه این مرکز هنری مسئولان شهرداری به همسر علی سلیمانی قول دادند مکان بزرگتری را در اختیار این خانه هنری بگذارند و از او خواستند استعدادیابی از کودکان کار را در تمام مناطق شهرداری پیگیری کند.

هرینه‌های خانه هنری سبا به صورت شخصی و به کوشش همسر علی سلیمانی تامین می‌شود.

اجرای چند قطعه موسیقی از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

علی سلیمانی همیشه آرزو داشت خانه هنری را برای آموزش و استعدادیابی کودکان کار و کودکان محروم تاسیس وآنان را با دنیای هنر آشنا کند تا این کودکان دریابند در زندگی به جز سختی و مرارت، چیزهای زیباتری هم وجود دارد.

او برای تحقق این آرزو برنامه‌هایی هم داشت اما ویروس مهیب کرونا اجازه نداد تا این هنرمند در طول حیات خود به این آرزو دست یابد.

علی سلیمانی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون با بازی درنمایش‌هایی همچون «شکار روباه»، «خنکای ختم خاطره» ، «چشم به راه میرغضب»، «عزیز مایی»،»  ترن» «سه خانه کوچک» و نمایش اجرا نشده «روز حسین» برای مخاطبان تئاتر خاطره ساز است.

او مرداد سال گذشته بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.

انتهای پیام 


منبع:خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا