احداث ۱۰ مجتمع اصحاب هنر و رسانه تا پایان سال آینده در سراسر کشور
ایسنا/مرکزی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: تا پایان سال آینده ۱۰ مرکز اصحاب هنر و رسانه در کشور پدید خواهد آمد تا شاهد یک فضای بالنده برای فعالین فرهنگی کشور باشیم.
حجت الاسلام روحالله حریزاوی، ۱۶ آذر در آیین افتتاح مجتمع اصحاب هنر و رسانه استان مرکزی(ماهور) با اشاره به ویژگیهای مجتمع ماهور گفت: جوانگرایی و فکر جوان و بالنده باعث شده که استان مرکزی به چنین امکانی دست پیدا کند. امید داریم این الگو که در استان فرهنگی و مفاخرپرور مرکزی پایهریزی شده برای باقی استانها الهام بخش باشد.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: امیدواریم مجتمع ماهور به یک قطب فرهنگی تبدیل شود و وجود آن منجر به یک حرکت هم افزا شود و بالندگی این مجتمع را در آینده نزدیک شاهد باشیم. این چهارمین مرکز رسانه استانی است که با یک طراحی ممتاز و متفاوت از استانهای دیگر راه اندازی شده و اگر همت مسئولین استان نبود این اتفاق نمیافتاد. تا پایان سال آینده نیز ۱۰ مرکز دیگر در سراسر کشور با همین شکل یا متفاوت تر پدید خواهد آمد تا شاهد یک فضای بالنده برای فعالین فرهنگی کشور باشیم.
به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، فرزاد مخلص الائمه، استاندار مرکزی نیز اظهار کرد: مجموعه ماهور یک اقدام نوآورانه در پاسخ به یک نیاز تاریخی استان مرکزی و شهر اراک برای تربیت فعالان هنری و رسانهای بود.
وی با بیان اینکه این مرکز در واقع دو جبهه فعالان هنر و رسانه انقلاب را شکل خواهد داد، گفت: مجموعه ماهور شامل ۴ بخش است که در بخش اول باشگاه تبادلات فکری مستقر خواهد بود. بخش دوم نیز مرکز آموزش هنر و رسانه است که طی چند روز آینده تفاهم نامهای با شورای اطلاع رسانی دولت در این رابطه خواهیم بست.
مخلص الائمه با بیان اینکه ساختمان این مجتمع توسط شرکت آبفا استان مرکزی در اختیار ما قرار گرفته است افزود: در بخش سوم تولید محتوا را خواهیم داشت که تجهیزات بسیار با ارزشی در آن نصب شده و در اختیار اهل فن به ویژه جوانان و نوجوانان قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: چند هفته قبل با جهاد دانشگاهی، پارک علم و فناوری و پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع دستی تفاهم نامهای داشتیم که در بخش چهارم مجتمع ماهور به همین منظور مرکز رشدی وابسته به پارک علم و فناوری با حضور شرکتهای فناور و نوآور ایجاد شده است.
استاندار مرکزی افزود: تاکنون ۲۰ موسسه اعلام آمادگی کردهاند تا با نوآوری و اقدامات فناورانه در حوزه هنر و رسانه، خدمات گستردهای به تمامی مردم استان ارائه بدهیم. استان مرکزی ظرفیتهای فوق العاده ای دارد و ما بایستی این ظرفیت ها را به میدان بیاوریم.
وی با بیان اینکه جای صنایع فرهنگی در استان مرکزی خالی است گفت: ما این نقیصه را داریم که ارتباط بین فرهنگ و صنعت در استان هنوز برقرار نشده است و در واقع شهر اراک بیش از یک ماهور نیاز دارد.
مخلص الائمه تصریح کرد: در یک هم افزایی با مجموعههای مختلف ظرف ۶ تا ۸ ماه از ایده تا اجرای مجتمع ماهور را انجام دادیم تا چنین طرحی انجام شد.
استاندار مرکزی با اشاره به افتتاح مرکز آموزش صداوسیما در چند هفته گذشته گفت: ما باید در تمام شهرستانهای استان ماهور داشته باشیم تا زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری را برای کشف و شکوفایی استعدادهای استان مهیا کنیم.
به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، تفاهم نامه های همکاری بین “سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان فنی و حرفه ای استان” و “سازمان تبلیغات اسلامی و پارک علم و فناوری استان” و ” سازمان تبلیغات اسلامی و جهاد دانشگاهی استان” در حاشیه این آئین منعقد شد.
انتهای پیام
منبع:خبرگزاری ایسنا