مروری بر مهمترین عناوین روزنامه های امروز جهان
مزاکرات آتش بس میان اوکراین و روسیه و تظاهرات ضدجنگ مردم آلمان، از سوژه های روزنامه های امروز جهان است.
به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، مهمترین اخبار روزنامه های جهان به روایت آلبرت کوچویی در روز یکشنبه ـ ۱۵ اسفند ماه ـ به شرح زیر است:
معنای جنگ
مذاکرات آتش بس میان روسیه و اوکراین ادامه دارد. آتش بس برای انتقال شهروندان ماریوپل و ولنوواخا از آتش جنگ. این نگاه نخست روزنامه گاردین است به جنگ در اوکراین و با آن دیگر روزنامه های انگلیس.
روسیه، گاز را بر اروپا نخواهد بست. آلمان می گوید، این نشانه صلح است. به گونه ای شاخه زیتون از سوی روسیه.
زلنسکی رئیس جمهوی اوکراین، به ناتو، تاخت که هنوز اوکراین را منطقه پرواز ممنوع، نمی دانند. لهستان می گوید ما معنای جنگ را می دانیم می گویند یک میلیون و دویست هزار تن از اوکراین گریخته اند این آغاز بحران پناهجویان اوکراینی است.
آلمان شرمت باد!
بیلد و با آن دیگر روزنامه های آلمان، از تظاهرات علیه جنگ می گویند آلمان! شرمت باد! شعار تظاهرکنندگان است. بیلد می نویسد: به نظر می آید. تحریم علیه روسیه، یگانه ترین در جهان باشد. عنوان نخست شپیگل هم می گوید: این سلاح اقتصادی رو به روسیه است. اما پرسش این است: شلیک آن، اثری نخواهد داشت؟
کارزار انتخابات
روزنامه باریزین و با آن دیگر روزنامه های فرانسه، نگاه به حضور امانوئل مکرون، در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه دارد جنگ در اروپا به پیش می تازد و در این میان امانوئل مکرون، به نظر می آید، سخت مایل است باز در کاخ الیزه، بماند. این کوتاه ترین و غریب ترین رقابت انتخاباتی رئیس جمهوری در تاریخ نوین فرانسه است. فقط پنج هفته رقابت. فرانسه هنوز درگیر همه گیری ویروس کووید ۱۹ است. تلاش مکرون در گپ و گوی با پوتین برای پرهیز از جنگ در اوکراین بی حاصل بود. با این همه بخت پیروزی او ۸۸ درصد است. اگر دور دومی باشد، رقیب شانه به شانه او مارین لوپن خواهد بود. یک پوپولیست راست گرا.
در حاشیه خبرهای امروز آمده است:
اعتیاد به اینترنت
بخش دانش روزنامه ایتالیایی له رپوبلیکا، در گزارشی نگاه به اعتیاد به اینترنت دارد. و اینکه چگونه می توان از آن رهایی یافت. پژوهش دانشگاه های فرانکفورت و هاپدلبرگ نشان می دهد که ۴۰ درصد آدم ها، به اینترنت اعتیاد دارند. اعتیاد به اینترنت و بازی های رایانه ای. گزارش می گوید: البته می توان آن را درمان کرد. این پژوهش در میان ۴۲۲ جوان ۱۲ تا ۱۸ سال سرگرفت. جوانانی از ۳۳ مدرسه مختلف. همین، نشانگر اعتیاد مخاطره آمیز به آن بود. به گونه ای این جست و جو در یافتن شادمانی است. پژوهشگران می گویند، با کاهش فعالیت فرزندان و پرخاشگری و همچنین نادیده انگاری دیگران، می باید، به سرعت درصدد درمان اعتیاد به اینترنت و بازی های رایانه ای با کمک مشاوران و روانشناسان بر آمد.
انتهای پیام
منبع:خبرگزاری ایسنا