نقش رسانه ها را در توسعه مطالبه گری قانونمند باید باور کرد



به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، حجت الاسلام و المسلمین در جمع خبرنگاران و اعضای هیأت اندیشه ورز سازمان بسیج رسانه سپاه ثارالله استان کرمان ضمن اشاره به این مطلب که رسانه حق دارد که درخواست‌های به حق مردم را از مسئولان پیگیری کند، افزود: همه باید به نقش مطالبه گری رسانه در جامعه توجه داشته باشند و این حق رسانه‌ها را به رسمیت بشناسند.

وی با اشاره به اینکه به دنبال تقویت تعامل بین دستگاه قضائی و رسانه‌ها هستیم، تاکید کرد: رسانه‌ها را یار دوازدهم دستگاه قضائی می دانم و بر این موضوع باور و اعتقاد دارم و به هیچ وجه رسانه گریز نیستم.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان تصریح کرد: حرف محرمانه‌ای از مردم نداریم و رسانه‌ها نیز مورد اعتماد دستگاه قضائی هستند و از این رو تلاش می‌کنیم که ارتباطات رسانه‌ای دادگستری کل استان کرمان توسعه یافته و زمینه حضور اصحاب رسانه در جلسات به صورت مستمر و بیش از پیش فراهم شود.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها می‌توانند کمک کننده و یار مدیران باشند و این مهم در تمامی دستگاه‌ها صدق می‌کند.

وی اصحاب رسانه را سخنگوی مردم و طرح کننده خواسته‌های به حق مردم از دستگاه قضائی و سایر دستگاه‌ها دانست و گفت: سختگیری برخی مدیران در رابطه با رسانه‌ها موجب شده که مردم حرف‌های خود را در کف خیابان مطرح کنند و زمینه سو استفاده رسانه‌های معاند فراهم شود زیرا زمانی که راه قانونی برای طرح مطالبات و درخواست‌های مردم بسته شود، راه برای رسانه‌های معاند باز می‌شود.

بر پرهیز از خودسانسوری نیز تاکید کرد و افزود: باید از ظرفیت رسانه برای تبیین خدمات انجام شده در جامعه و در بین مردم استفاده شود و از این رو رسانه‌ها یار و مددکار دستگاه‌ها برای تبیین خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌روند.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی اظهارداشت: باید خدمات انجام شده به مردم گفته شود زیرا امروز دشمن به دنبال آن است که مسئولان و نظام جمهوری اسلامی را ناکارامد جلوه دهد و از این رو رهبر معظم انقلاب اسلامی، موضوع جهاد تبیین را مورد تاکید قرار داده‌اند.

وی گفت: جهاد تبیین به معنای ان است که مدیران با استفاده از ابزار رسانه عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی را به مردم اطلاع رسانی کنند و باعث توسعه امید در جامعه شده و در مقابل سیاه نمایی دشمنان ایستادگی نمایند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان، اعتمادسازی را اصلی مورد تاکید برشمرد و ادامه داد: آسیب شناسی اقدامات انجام شده و دلایل نارضایتی مردم از برخی خدمات نیز باید با همکاری رسانه‌ها مشخص گردد.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی گفت: امروز کار مهم دستگاه قضائی این است که اعتماد عمومی را با عملکرد، رفتار و گفتار خود به جامعه برگرداند و در این رابط قضات، رؤسای دادگستری‌ها، دادستان‌ها و … باید پای کار بیایند و اعتماد مردم به دستگاه قضائی را ترمیم کنند.

وی تاکید امام راحل بر طرح صادقانه موضوعات به مردم را مورد اشاره قرار دادو گفت: امروز توسعه دادرسی‌های الکترونیک افتخاری برای دستگاه قضائی است و بر این اساس مردم می‌توانند امورات قضائی خود را از منزل پیگیری کنند و اگر در این رابطه اطلاع رسانی لازم به جامعه صورت گیرد، در افزایش رضایت مندی مردم مؤثر خواهد بود.

عالی‌ترین مقام قضائی استان کرمان افزود: کاستی‌های موجود در روند رسیدگی به پرونده‌ها نیز باید طرح دلایل به مردم اطلاع رسانی شود؛ به عنوان نمونه اگر مردم بدانند که دستگاه قضائی افزایش ورودی پرونده‌ها روبرو است؛ دلایل اطاله دادرسی را درک می‌کنند و البته در کنار این موارد دستگاه قضائی نیز باید تلاش کند که این مسائل در اسرع وقت برطرف شود.


منبع:خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا