مواد لازم برای موفقیت در «جوکر» و «مافیا»


وحید آقاپور حس ششم قوی و قدرت استدلال را از ویژگی‌های لازم برای موفقیت در مسابقه مافیا می‌داند. او درباره برنامه «جوکر» هم یادآور می‌شود که ایده‌های هر فرد برای شوخی، با کمک و نظر نویسندگان و کارگردان اتفاق افتاده است.

این بازیگر که در سری جدید مسابقه «شب های مافیا» حاضر شده است، در گفت‌وگویی با ایسنا درباره آشنایی قبلی‌اش با این بازی و شرکت در این برنامه، توضیح داد: من با بازی مافیا آشنایی محدودی داشتم؛ یعنی جمعا شاید سه ـ چهار بار بازی کرده بودم. یکی دو بار هم مسابقه «شب‌های مافیا» را در شبکه نمایش خانگی دیده بودم و برایم خیلی جذاب بود. به همین دلیل وقتی به من پیشنهاد شد پذیرفتم که در «شب‌های مافیا» حضور داشته باشم.

او درباره میزان جدی بودنش در این مسابقه، افزود: استراتژی من این است که چیزی را که گفتنش را ضروری بدانم می‌گویم و چیزی که به نظرم ارزش مطرح کردن نداشته باشد را مطرح نمی کنم. به همین دلیل آنچه که از من در این مسابقه می شنوید کاملا جدی است و در راستای پیشبرد مسابقه است و به نظرم ضرورت داشته است که بگویم.

آقاپور با اعتقاد بر اینکه در مسابقه مافیا حس ششم و استدلال هر دو مهم هستند، در این زمینه ادامه داد: استدلال قوی می تواند کمک کند و در عین حال حس ششم قوی هم به همان اندازه می تواند پیش برنده باشد و کمک کند.

این بازیگر درباره تاثیر شرکت در رئالیتی شوها بر نوع نگاه مخاطب به هنرمندان، عنوان کرد: خیلی سعی کردم که در رئالیتی شوها خود واقعی ام باشم؛ فیلم بازی نکنم و ادا درنیارم. به چیزی که نیستم تظاهر نکنم و صداقت داشته باشم. به نظرم مخاطب هم کاملا صداقت را درک می کند و می پذیرد.

آقاپور که چندی پیش در برنامه «جوکر» هم شرکت کرده است، درباره این برنامه هم گفت: شرکت در برنامه «جوکر» تجربه خیلی خوب بود. تصورم اساسا این نبود. اوایل فکر نمی کردم آنقدر برنامه پرطرفداری باشد. البته می‌دانستم برنامه موفقی می‌شود ولی نمی‌دانستم در این حد تماشاگر دارد. بعد از پخش «جوکر» اظهارنظرهای محبت آمیز و سر لطفی از مخاطبان دریافت کردم که برایم خیلی دلگرم کننده بود.

او در پاسخ به این سوال که شوخی‌هایی که در «جوکر» می‌شود، چند درصد از پیش تعیین شده و چند درصد بداهه است؟ گفت: نویسنده‌ها پیشنهادهایی می‌دادند و شرکت کننده ها هم خودشان پیشنهادهایی داشتند. این همفکری با تیم نویسندگان و نظر کارگردان، تعیین می کند که هر شرکت کننده روی کدام شوخی ها تمرکز کند. هر شرکت کننده شوخی‌هایش را تمرین می‌کند و آمادگی ذهنی به دست می‌آورد. به این دلیل است که برنامه جذاب می‌شود و شوخی های جانداری اتفاق می افتد. سهم بداهه در این برنامه کمتر است یعنی برنامه ای است که با فکر و ایده جلو می‌رود.

آقاپور در عین حال تاکید کرد: البته شرکت کننده ها خودشان تمرین می‌کردند؛ اینطور نبود که شوخی ها در جمع تمرین شود. اگر گروهی تمرین می‌شد که دیگر شوخی‌ها برای بقیه خنده دار نبود.

مواد لازم برای موفقیت در «جوکر» و «مافیا»

او درباره فعالیت‌های هنری اخیرش گفت: در حال حاضر تنها کاری که مشغولش هستم سریالی است که آقای سروش صحت برای شبکه نمایش خانگی می‌سازد. یک سریال کمدی ۲۶ قسمتی است و بهار سال آینده پخش می‌شود. در حال تمرین روی یک نمایش هم هستیم که کار آقای حسن معجونی است.

آقاپور در پایان در مقایسه تلویزیون و شبکه نمایش خانگی، عنوان کرد: هر دو رسانه‌های فراگیر و پرمخاطبی هستند. من امیدوارم تلویزیون دوباره به جایگاه قبلی اش بازگردد. اگر برنامه ای جذاب باشد فرقی ندارد در کدام مدیوم ساخته شود.

انتهای پیام


منبع:خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
×

سلام هم اکنون پشتیبان آموزشگاه در واتس اپ آنلاین می باشد.

سوالات و پیگیری های خود را هم اکنون با انتخاب پشتیبان شروع کنید...

× گفتگو آنلاین با پشیبان