برنامه‌ریزی برای پخش ۲۰۰ برنامه زیست‌محیطی از صدا و سیما

[ad_1]

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به ارائه آموزش‌های زیست‌محیطی به مخاطبان از طریق صدا و سیما گفت: برای پخش ۲۰۰ برنامه زیست محیطی از طریق صدا و سیما برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، ژیلا آقایی امروز در نشست خبری سازمان حفاظت محیط زیست که به‌صورت آنلاین برگزار شد، اظهار کرد: محور اصلی فعالیت‌ ما ارائه آموزش‌های عمومی به تمامی افراد جامعه است و در این راستا برنامه‌هایی در سطح ستادی و استانی اجرایی شده است. طی سال‌های اخیر همواره این پرسش از ما وجود داشت که چرا از ظرفیت صدا و سیما برای ارائه‌ آموزش‌های زیست محیطی استفاده نمی‌کنیم؟

وی ادامه داد: درحال‌ حاضر ما به این موضوع ورود کرده‌ایم و مجموعه‌ای آموزشی در قالب طنز و با عنوان «شوخی شوخی» هر شب از تلویزیون پخش می‌شود. هدف ما از پخش این مجموعه ایجاد سبکی جذاب برای ورود محیط زیست به گفتمان مخاطبان عام است همچنین این مجموعه تلویزیونی در تلاش است که با ارائه آموزش‌های غیر مستقیم زیست محیطی و البته ارائه راهکار، زیرساختی برای دغدغه‌مندی در حوزه محیط زیست ایجاد کند.

آقایی با اشاره به اینکه تاکنون ۸۰ برنامه در ارتباط با مسائل زیست محیطی پخش شده است، اظهارکرد: اگر برنامه‌های آموزشی استمرار نداشته باشند، نتیجه‌بخش نخواهند بود. از این‌رو پیش‌بینی کرده‌ایم که ۲۰۰ برنامه زیست محیطی دیگر نیز از  طریق صدا و سیما پخش شود.

برگزاری جشنواره “تنم زمین”

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه در حوزه گسترش دانش عمومی زیست‌محیطی نیز جشنواره “تنم زمین” در راستای تجربه‌نگاری نیکوکاران محیط زیست برگزار شده است، گفت: این جشنواره درصدد است همه کسانی را که برای حفاظت از محیط زیست فعالیت می‌کنند و فعالیت آن‌ها تاکنون معرفی یا شناسایی نشده است را به مخاطبان معرفی کند. هدف از این کار نیز ترغیب حس مسئولیت‌پذیری در قبال محیط زیست است.

ابلاغ سند برنامه ارتقای حفاظت از محیط زیست

وی در ادامه اظهار کرد: از دیگر برنامه‌های ما آموزش مدیران و برنامه‌ریزان کشور است و نیاز داریم که در این زمینه کارگروهی اجرایی تشکیل شود. خوشبختانه شورای فرهنگ عمومی به این مسئله ورود پیدا کرده است و سند برنامه ارتقای حفاظت از محیط زیست تدوین و ابلاغ شده است. از این سند در هفته محیط زیست رونمایی خواهد شد.

برگزاری جلسات ماهانه با سمن‌ها

آقایی در ادامه این نشست درباره ارتباط سازمان‌های مردم نهاد زیست محیطی با ادارات کل استانی و شهرستانی تصریح کرد: ما مدیران کل ادارات شهرستانی و استانی را موظف کرده‌ایم که ماهانه جلساتی را با سمن‌ها برگزار و گزارش آن را به دفتر مشارکت‌های مردمی ارسال کنند بنابراین سعی کرده‌ایم که تعاملاتی در این زمینه برقرار باشد اما اگر سمن‌ها مشکلی در این زمینه دارند می‌توانند این مشکلات را به‌طور مستقیم از طریق صفحات مجازی یا از طریق دفتر مشارکت‌های مردمی به من اعلام کنند تا پیگیری‌های لازم انجام شود.

آموزش همیاران طبیعت برای اطفای حریق در دستور کار است

وی در ادامه درباره حضور داوطلبان اطفای حریق در عرصه‌هایی که دچار آتش‌سوزی شده‌اند، توضیح داد: اگر داوطلبان و همیاران طبیعت در زمینه اطفای حریق آموزش ندیده باشند با حضور در عرصه جان خود را به‌خطر می‌اندازند. از این‌رو با شورای هماهنگی سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها جلسه‌ای برگزار کرده‌ایم تا بتوانیم آموزش‌ همیاران طبیعت در این زمینه را پیگیری کنیم.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: در این زمینه باید با سازمان جنگل‌ها نیز تعامل کنیم و در کنار محیط‌بانان برای همیاران طبیعت نیز آموزش اطفای حریق برگزار کنیم.

ادامه دارد

[ad_2]
منبع:خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا

دوره های تخصصی خبرنگاری: ثبت نام 02166057992 رد کردن