انتشار مدیریت ارتباطاتِ جدید درباره روزنامه نگاری و هوشنگ ابتهاج



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی ماهنامه مدیریت ارتباطات، شماره ویژه پایان سال ۱۴۰۰ ماهنامه مدیریت ارتباطات با صفحات و مقالاتی درباره مصائب کار روزنامه‌نگاری و برند شخصی هوشنگ ابتهاج (سایه) به تازگی منتشر شده و روی پیشخان مطبوعات آمده است.

دوستی یکی از معدود و شاید تنها رابطه خودگزین آدمی باشد که فارغ از جبر و نیروهای بیرونی برقرار می‌شود. در فرهنگ ما ایرانیان دوستی همیشه آمیخته با زندگی‌مان بوده و مایه شگفت در فرهنگی که «دوستی» در حوزه عمل، زندگی روزمره و تاریخش بسیار پررنگ است، در نظر و گفتار کمتر درباره آن بحث شده باشد.

ماهنامه مدیریت ارتباطات، پرونده ویژه شماره آخر سال خود را به «دوستی» اختصاص داده. در این پرونده دوستی از منظرهای فلسفه، جامعه‌شناسی، روانپزشکی، تاریخ فلسفه، تفکر انتقادی، روانشناسی، سیاست و…. مورد مداقه قرار گرفته و نویسندگانی مانند عبدالحسین آذرنگ، موسی اکرمی، کاوه بهبهانی، میلاد نوری، دکتر بابک زمانی، تورج صابری‌وند، دکتر علی فیروزآبادی و… از لایه‌های دوستی گفته‌اند. همچنین ترجمه‌هایی هم از سیسرو و دوروتی روو درباره این پدیده آورده شده است.

مصائب کار روزنامه‌نگاری

ماهنامه مدیریت ارتباطات در این یازده سالی که از عمرش می‌گذرد، همیشه به مسائل و مصائب کار روزنامه‌نگاری توجه داشته است. در ادامه همین مسیر بیشتر از گذشته «کار روزنامه‌نگاری» را بررسی کردیم، کاری که بعضی معتقدند دیگر رو به پایان است و بعضی هم باور دارند شکلش عوض شده و ذات کماکان باقی می‌ماند. فارغ از نظر هر دو طیف شاید بتوان بر سر دو نکته اجماع داشت، یک اینکه روزنامه از مهم‌ترین نهادها و روزنامه‌نگار به معنای حرفه‌ای آن از مهم‌ترینِ نخبگان برای حراست و تقویت جامعه مدنی است و دوم اینکه روزنامه‌نگاری اول از همه باید مسائل خودش را حل کند تا بعد بتواند بهتر و تاثیرگذارتر جامعه را یاری کند. اگر سر این دو نکته توافق کنیم پس در ضرورت واکاوی و آسیب‌شناسی مسئله روزنامه‌نگاری همدل می‌شویم.

در این شماره میزگردی در آسیب‌شناسی کار روزنامه‌نگاری در اکنون ایران با حضور اساتید روزنامه‌نگاری؛ علی اکبر قاضی‌زاده و فریدون صدیقی و پیشکسوتان این حوزه؛ سیدعلی میرفتاح و آرش خوشخو برگزار شد. مجید رضائیان، استاد روزنامه‌نگاری و پژوهشگر ژورنالیسم و همچنین فروازن آصف نخعی هم با یادداشت‌هایی خواندنی به غنای این پرونده افزوده‌اند.

در بخش‌های دیگر این ماهنامه، طبق روال صفحات ثابت روزنامه نیوشا طبیبی در زیبایی‌شناسی غذا به سراغ نخل و خرما رفته، حسین گنجی برند شخصی سایه، شاعر نامی معاصر را بررسی کرده، اشکان قشقایی از ارتباطات و معماری و مسعود سپهر از سیاست و شبکه‌های اجتماعی گفته‌اند.


منبع:خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
×

سلام هم اکنون پشتیبان آموزشگاه در واتس اپ آنلاین می باشد.

سوالات و پیگیری های خود را هم اکنون با انتخاب پشتیبان شروع کنید...

× گفتگو آنلاین با پشیبان