نشست نقد و بررسی کتاب مهارت ها و راهکار های تربیت مهدوی برگزار شد



ایسنا/قم نشست نقد و بررسی کتاب مهارت ها و راهکار های تربیت مهدوی با حضور نویسنده و کارشناسان حوزه مهدویت برگزار شد.

در راستای برگزاری چهارمین جشنواره ملی مهدویت به همت جهاد دانشگاهی واحد استان قم و با مشارکت اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم در بخش کتابخوانی و خانه مطبوعات دبیر بخش رسانه جشنواره، نشست نقد و بررسی کتاب مهارت‌ها و راهکارهای تربیت مهدوی با حضور نجمه نجم، نویسنده اثر؛ حجت الاسلام و والمسلمین علی صدوقی، کارشناس تربیت مهدوی مرکز تخصصی مهدویت؛ راضیه سبزواری، عضو کمیته مهدویت جامعه الزهرا؛ فخرالدین یوسف پور، مدیر و رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم در کتابخانه عمومی آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) برگزار شد.

تمرکز کتاب بر مربیان و والدین با تکیه بر فعالیت های عملی است

در ابتدای این نشست، نجمه نجم، نویسنده کتاب گفت: این کتاب یکی از دغدغه های من در حوزه مهدویت بود که خلا آن را در حوزه نشر احساس کردم؛ چرا که در حوزه تربیت مهدوی با وجود انتشارات فراوان در حوزه تربیت مهدوی، این حوزه تنها در حوزه نظری باقی مانده و این کتاب به صورت عملیاتی و کاربردی به این حوزه ورود کرده است.

نجم در ادامه افزود: نگاه و تمرکز ما در این کتاب بر والدین و مربیان به عنوان تربیت کنندگان نسل آینده است که باید به مهارت ها و راهکار های تربیت مهدوی تجهیز شوند و شاخص های این حوزه را دریابند.

نویسنده کتاب «آثار تربیتی اعتقاد به مهدویت» در تعریف مهارت های تربیتی در حوزه مهدویت ابراز کرد: توانایی هایی که خانواده ها می توانند به کمک آن فرزندانشان را بر مبنای سبک زندگی مهدوی تربیت کنند، مهارت های تربیت مهدوی هستند که در این کتاب به صورت عملیاتی به آن پرداخته شده است.

نجم همچنین تصریح کرد: این کتاب علاوه بر والدین و مربیان، پیشنهاداتی نیز در حوزه فرهنگی و هنری برای سیاست گذاران و تاثیرگذاران، سازمان ها و نهاد های دغدغه مند در حوزه مهدویت ارائه کرده است که قطعا بدون ورود آنها در این عرصه ها شاهد اتفاقات مثبت نخواهیم بود.

در ادامه راضیه سبزواری، عضو کمیته مهدویت جامعه الزهرا و حجت الاسلام و والمسلمین علی صدوقی، کارشناس تربیت مهدوی مرکز تخصصی مهدویت به نقد و بررسی کتاب پرداختند.

مشروح این نشست در گزارش های بعدی ایسنا منتشر می‌شود.

گفتنی است، چهارمین جشنواره ملی دانشجویی مهدویت با محوریت «گفتمان سازی مهدویت با تکیه بر مفهوم انتظار» در چهار بخش ادبی، هنر و رسانه، ایده پردازی و نوآوری و کتابخوانی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، علاقه‌مندان برای شرکت در چهارمین جشنواره ملی مهدویت و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبسایت جشنواره ملی مهدویت به آدرس www.Mahdaviatfest.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام


منبع:خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا