از توجه به اقتصاد رسانه تا ضرورت انگیزه سازی برای خبرنگاران



ایسنا/خراسان جنوبی توجه به اقتصاد رسانه و انگیزه سازی برای خبرنگاران استان از جمله مهم‌ترین درخواست‌های اصحاب رسانه در دیدار با استاندار خراسان جنوبی بود.

محمود رمضانی، معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، امشب ۲۵ دی در  دیدار استاندار خراسان جنوبی با رسانه‌های استان اظهار کرد: در استان نشریات، خبرگزای و مدیران مسئول رسانه‌ها همراه، همدل، نجیب و اهل تعامل هستند.

به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، وی با اشاره به فضای تعاملی ادارات و رسانه‌ها، بیان کرد: رسانه‌ها سعی می‌کنند فضای تعاملی زیادی را ایجاد  کرده و اداره کل فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی نیز در کنار آنان است.

رمضانی با اشاره به تشکیل شورای اطلاع رسانی استان، تصریح کرد: پیگیر جذب اعتبارات برای رسانه ها هستیم و از طرفی نیاز است که پایگاه‌های آموزشی حقوق رسانه ویژه مدیران برگزار شود.

وی یادآور شد: خدمات خوبی در حال انجام است و امیدواریم با تعامل با اصحاب رسانه بتوانیم سند توسعه رسانه‌ای استان را آماده‌ کنیم.

محمود مقامی، مدیر روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی نیز هدف از تشکیل این جلسه را بیان مشکلات و مسائل رسانه‌های استان و تلاش برای حل آن با هم افزایی و چاره اندیشی عنوان کرد.

وی بیان کرد: امیدواریم با نگاه همه جانبه استاندار خراسان جنوبی و توجه شایان ایشان به بحث رسانه شاهد تحولات بزرگی در این زمینه باشیم.

محمدرضا براتی درمیان، مشاور رسانه‌ای استاندار خراسان جنوبی نیز با اشاره به نگاه مطلوب استاندار به عرصه‌های رسانه و مطبوعات، تصریح کرد: رسانه امروز رکن مهم تصمیم گیری و قدرت در جهان است و خراسان جنوبی از لحاط وجود رسانه‌های فعال از جایگاه خوبی برخوردار است‌.

وی با بیان اینکه بحث انتشار اخبار خبر یک امانت است و رسانه‌ها باید آن را بدون کم  و کاست و در اولین فرصت به مخاطب منتقل کنند، تصریح کرد: نحوه اطلاع رسانی و تولید خبر به عنوان یکی از محورهای اصلی فعالیت‌هاست و باید واقع گرایی و الصلاح گرایی مدنظر قرار گیرد.

براتی با بیان اینکه سیاه نمایی تمام یکی از مهم ترین مشکلات حوزه رسانه است، اظهار کرد: به خصوص در خراسان جنوبی بیشتر به ارائه نداشته‌ها به جای داشته‌ها می‌پردازیم، اما باید به سمت تولید خبرهای مثبت و امیدآفرین به جای ناامیدی برویم.

وی بیان کرد: رسانه‌ها باید به مسائل استان نگاه کارشناسی داشته و از نگاه احساسی بپرهیزند؛ برای افرایش آگاهی عمومی مردم اثرگذاری داشته و نگرش نقد منصفانه را دنبال کنند؛ نهادینه کردن فرهنگ مطالبه گری و پیگیری مطالبات ملی و همچنین رعایت انصاف از مهم ترین ارکان است.

سمانه سالاری، مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان جنوبی نیز با اشاره به بحث پیوست رسانه‌ای در شورای اطلاع رسانی استان، گفت: این مطلب نباید تنها در حوزه حرف باقی بماند.

وی با اشاره به مطالبات رسانه‌های مکتوب در خصوص پرداختی‌های دستگاه‌ها، تصریح کرد: اگر به دنبال رونق اقتصاد رسانه‌ها هستیم باید راه‌های دریافت و پرداخت برای رسانه مشخص شود و رسانه‌ها در ساختار خود مورد حمایت قرار گیرند.

وی با بیان اینکه باید به دنبال ایجاد درآمد پایدار برای رسانه بود، تصریح کرد: تا زمانی که مدیر دستگاه اجرایی استان ما به طرفیت رسانه‌ای و خبرنگاران ما پی نبرد مشکلات ما اصافه خواهد شد.

سالاری ادامه داد: به کمک وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره‌های آموزشی خوبی را برگزار کردیم، اما شرایط جامعه می‌طلبد که فرصت شغلی رسانه را با پلتفرم‌های مشخص شده در فضای مجازی دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه جایگاه خبرنگاران بیش از این حرفهاست، افزود: امیدواریم با تعامل استاندار خراسان‌جنوبی ساخت خانه مطبوعات به عنوان دومین استان کشور را دنبال کنیم.

ایجاد فصل مشترک بین رسانه و مدیران، بیدار کردن روابط عمونی‌های ادارات برای بروز کردن اطلاعات دستگاه‌های اجرایی و تعامل با رسانه، حفظ حقوق خبرنگاران و اختصاص انگیزه‌هایی چون مسکن به آنان، توجه به اقتصاد رسانه، راه اندازی پژوهشکده رسانه، پالایش خبرنگاران در خانه مطبوعات، ایجاد چشم انداز مشخص و اولویت‌های هماهنگ برای رسانه‌ها، ایجاد رشته‌های مرتبط با رسانه و روابط عمومی در دانشگاه‌های استان، ایجاد رقابت پایدار و انگیزه سازی برای خبرنگاران، از جمله مهم ترین موارد مطرح شده توسط اصحاب رسانه در این جلسه بود.

انتهای پیام


منبع:خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا