تولید خبرهای امیدبخش در حوزه اقتصاد تاثیر مثبتی در جامعه دارد



ایسنا/زنجان معاون امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: اطلاع‌رسانی خبرهای امیدبخش در حوزه اقتصادی تاثیر بالایی در جامعه خواهد داشت.

حسین محمدی شامگاه دیروز (۳۱مردادماه) در آیین اختتامیه نخستین جشنواره اقتصاد و رسانه، با اشاره به رشد اقتصادی و هدف‌گذاری ۸.۷ درصدی استان در سال‌جاری، اظهار کرد: تقویت محرکه‌های اقتصادی، برنامه‌ریزی، حرکت متفاوت، همچنین افزایش بهره‌وری واحدهای تولیدی و رشد سرمایه‌گذاری‌ها منجر به تحقق این هدف خواهد شد.

وی با اشاره به احیای واحدهای تولیدی از آغاز فعالیت دولت جدید، اذعان کرد: در این مدت شاهد احیای بیش از ۶۰ واحدهای تولیدی با قریب بر ۲۵۰۰ اشتغال‌زایی در استان بودیم.

معاون امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به اینکه در سه ماهه اول سال‌جاری در سه شاخص نرخ اشتغال، مشارکت اقتصادی و کاهش بیکاری رتبه اول را در کشور کسب کردیم، تشریح کرد: وضعیت اشتغال در استان خوب است اما این به این معنی نیست که جای نقد یا کار نداریم.

این مسئول ابراز کرد: این بدان معنی است که با افزایش مشارکت اقتصادی در استان شاهد کاهش بیکاری بوده‌ایم و این موضوع به لحاظ تحلیل‌های اقتصادی از اهمیت بالایی برخوردار است.

محمدی با اشاره به وضعیت تحصیل کرده‌های بیکار و رشد شاخص‌های اقتصادی در سه ماهه نخست ‌امسال، بیان کرد: انتظار بر این است که رسانه‌ها همراه دولت باشند و به شکل منصفانه نقد کند؛ چرا که رسانه‌ها نقش و تاثیر به‌سزایی در تبیین‌گری دارند.

در ادامه رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: برگزاری جشنواره رسانه و اقتصاد به صورت منطقه‌ای و کشوری را مدنظر داریم.

صمد یوسفی‌اصل  با اشاره به کمک رسانه به اقتصاد و فعالان اقتصادی و صنعتی استان، اظهار کرد: این جشنواره در تقویت ارتباط رسانه و اقتصاد موثر است.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در جامعه و میزان اثرگذاری یک خبر یا گزارش، افزود: اقتصاد و رسانه در کنار هم می‌توانند یکدیگر را تقویت کنند و این جشنواره تاثیرگذاری خوبی در هم‌افزایی و نزدیکی این دو حوزه دارد.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه حلقه مفقوده این حوزه مبحث مهم آموزش است، اضافه کرد: کمبود سواد رسانه‌ای در بین فعالان اقتصادی و سواد اقتصادی در بین فعالان رسانه‌ای یکی از نکات مهم در این حوزه است.

این مسئول با بیان اینکه واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای متوسط ارتباط ضعیفی با رسانه‌ها دارند، تصریح کرد: ارتباط دو سویه رسانه و بخش تولید به نفع هر دو طرف است با توجه به اینکه استقبال خوبی از این جشنواره شد پیگیری‌ها برای منطقه‌ای و ملی شدن این جشنواره در دستور کار بوده و در این راستا رایزنی‌هایی با نهادهای مرتبط انجام شده است.

دبیر نخستین جشنواره اقتصاد و رسانه استان زنجان نیز در این مراسم گفت: ۱۳۰ اثر در بخش‌های گزارش، خبر، مصاحبه، تیتر و عکس به دبیرخانه این جشنواره با هدف کشف استعداد تخصصی (اقتصاد) ارسال شده بود.

یوسف ناصر با اشاره به لزوم وجود خبرنگار تخصصی در حوزه‌های مختلف و برگزاری کلاس‌های آموزشی، خاطرنشان‌ کرد: رسانه تنها واسطه اطلاع‌رسانی عملکرد مسئولان و دستگاه‌های اجرایی به مردم و جامعه است. انتظار داریم این ارتباط دو سویه بهتر از گذشته شود.

به گزارش پایگاه خبری آموزشگاه رسانه، در این جشنواره زهرا فتحی خبرنگار ایسنا موفق شد در بخش خبر مقام سوم را کسب کند.

انتهای پیام


منبع:خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا